Beba napló - Kis Fahéj 3 hónapos

2010-08-22

sponsored links

Mivel a kommentekben mindig kérdezitek, hogy van a család legkisebbje - ami nagyon jól esik és köszönjük szépen az érdeklõdést - úgy döntöttem minden hónapban kaptok egy képet és helyzetjelentést, hogy hol is tartunk most. Bár ez fõként egy gasztroblog (mostanában persze nem látszik rajta), de végülis havi egy bejegyzést miért ne lehetne a lányzónak szentelni, szerintem senki sem fog ezért rámpirítani.
Kis Fahéj tegnap lett 3 hónapos. A keresztségben majd a Marina Zoe nevet fogja kapni, de úgyis tudom, hogy a Kis Fahéj becenév az már örökre ráragadt :D .Az e havi mérések szerint 60 cm magasak vagyunk és 4650 gramm a súlyunk. Túlestünk a második oltásunkon is, mindenféle hõemelkedés és láz nélkül. Ami az oltás rovására írható, az talán az, hogy az oltás napján egész nap többet aludt a megszokottnál és este kicsit nyugtalan volt, bár ez lehetett az elviselhetetlenül meleg idõjárás miatt is. Sajnos minket is utolért a hasfájás. Ezt orvosolandó anyum ma utánanéz a magyar patikában az édesköményteának, meg egy bizonyos homeopátiás golyócskának. Remélhetõleg ezek megoldják a vacsorakori hasfájós gondjainkat.
Már egyre jobban érdeklõdik a játékok iránt, a kedvence az ágya fölötti zenélõ forgó, meg a pihenõszéke felett lógó állatkák. Ezekhez egyébként imád beszélni és mosolyogni rájuk, meg próbálja õket a kezével ütögetni. Hason már egy hónapos korunk óta átfordítjuk a fejünket az egyik oldalról a másikra és vissza, illetve próbálkozunk a fejemeléssel-tartással is. Még nem jártunk nagy sikerrel, de nagyon próbálkozik :D.
Két hónapos kora óta a saját szobájában alszik. És olyan jó kislány, hogy szinte teljesen átalussza az éjszakát, ami azt jelenti, hogy 21-21.30-tól egészen hajnali 4-5.00 óráig alszik, ekkor eszik, majd visszaalszik még egy körre úgy 8-ig. Ennek ugyan az az ára, hogy nappal virgonckodik, de az legyen a legkevesebb inkább éjjel aludjon és nappal virgonckodjon, mint fordítva!
Folyt köv. egy hónap múlva!

I am 3 month old

Folytats a blogon ... fahejesfeta.blogspot.com/2010/08/kis-...

sponsored links

Keres?s