Baba piacozik

2007-11-29

sponsored links

Minap kivételesen sikerült elcsábítani páromat a vásárcsarnokba.
Sajnos általában több dologra mond nemet zsigerbõl, mint amirõl biztos információi vannak. Így rövig sétálgatás és nézelõdés után, már õ is izgatottan tervezgette az ebédet az ínycsiklandó élelmiszereket fixírozva. A sültgesztenyés sütõtökkrémlevesre nemet mondott, azért biztos, ami biztos nemsokára készítek magamnak olyat, viszont a rakott karfiolban õ is látott némi fantáziát. De miután kiderült, mennyire hosszadalmas annak az elkészítése, ugyancsak visszakozott (az majd inkább holnap, most éhesebb vagyok), úgyhogy az õ javaslatára vettünk némi répát (párolt répa, az jó), paradicsomot, és csirkemellet.

 

Az ebéd pedig ezek után így nézett ki: hagymás csirkemellcarfangok paradicsomos rizzsel, párolt répával és almabefõttel.
Fincsi lett: )

 

(Összehangolás: elõször a répát kezdd el párolni, majd a rizst tedd fel, aztán a csirke, és ha minden jól megy, akkor a rizs lesz elõször kész (tizenöt perccel azelõtt, hogy a csirke elkészülne), majd a répa és végül a csirke. Így minden meleg marad tálalásra, az elkészítési idõ nagyjából negyvenöt-hatvan perc.) 


Folytats a blogon ... klopf.freeblog.hu/archives/2007/11/29...

sponsored links

Keres?s