Andixka/Márványsüti

2007-03-22

sponsored links

Fél margarint (12,5 dkg) 25dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral és 3 tojássárgájával habosra keverek, majd hozzáadok 30dkg lisztet, egy sütõport és 1,5dl tejet. Végül hozzákeverem a 3 tojás felvert habját. Kilisztezett formába (van, amikor sima õzgerinc, van, amikor kuglóf) öntöm a felét. Másik felébe 2 ek. kakaóport keverek (+adok hozzá mazsolát, vagy darabolt étcsokit) és rákanalazom ezt is.

(Ha fakanállal "egymásba folyatnám", akkor márványos is lehetne, de én nem szoktam: így is kissé lejjebb süllyed a kakaós rész és majdnem körülfogja azt a másik. Így jobban tetszik nekem. :-) )

180 fokon sütöm, a középsõnél feljebb lévõ rácson. Kb. 40 perc, de "tûpróba" nem árt.


Folytats a blogon ... himihami.freeblog.hu/archives/2007/03...

sponsored links

Keres?s