Aceto Balsamico

2007-08-21

sponsored links

Amióta Mamma beleültette a bogarat a fülembe a balzsamecetes koktéllal, egyfolytában próbálgatom, mihez lehet még használni, mert imádom az ízét. Bújtam a netet, hogyan lehet sûrû díszítõ-sziruppá változtatni, mert imádom, amikor az éttermekben ilyennel firkálják össze a tányért.

A múltkori olasz tan-túra alkalmával berontottam egy szupermarketbe, egy gyors bevásárlásra, és ott bukkantam rá arra a csodára, amivel ilyen frankón lehet rajzolni, és nagyon finom is!

 

 


Ps: visszatértem a szürke hétköznapokból jól megérdemelt, éves szabadságomról; így újra aktív résztvevõje leszek a gasztroblogger társadalomnak! Már alig várom Eszter fordulóját a VKF-en!

 


Folytats a blogon ... aubergine.freeblog.hu/archives/2007/0...

sponsored links

Keres?s