A Jóllakott Napközis kiáltványa

2007-05-18

sponsored links

Ki mondta azt a baromságot, hogy az alkoholmentes sör nem jó??
Úgy magában, napnyugta elõtt egy teraszon kortyolgatva lehet hogy nem, de ebédre, egy nagy adag sztrapacska mellé bizony kiváló! A galuskám ugyan kissé összeállt, de az ízek harmóniája, hmmm, isteni!! A sör kesernyéje pompás harmóniába olvad a juhtúró sósával és a ropogós szalonnapörcök enyhe füstízével!
Én, ha menzafõnök lennék, a sztrpacskát már eleve úgy kínálnám, menüben; egy tányér sztrapacska, egy pohár alkoholmentes sör. Máris elviselhetõbb a munkanap hátralévõ fele.
(Azért a jövõ héten szombaton fogok sztrapacskát fõzni, mert akkor meg van engedve egy üveg valódi Pilsner Urquell. Már elõre feszül a hasam tõle :-)))

Más:
Kis magyar piacográfia: tegnap 799 ft volt a laskagomba kilója. Na nem mintha érdekelne, vagy vásárolni akarnék belõle ilyenkor -amikor ugyebár tombol a spárgaszezon és már zsenge tököt is lehet kapni-, de rápillantottam. ma ismét, és mit látok, na mit??
Hát új ártáblát, rajta nagy betûkkel, hogy "AKCIÓ!!!", alatta pedig; 1.200 599 Ft/kg.
Ügyes, mit ne mondjak, nagyon ügyes. Az a kofa kiváló politikus lenne, legalábbis ami a hangulatjavító intézkedések kitalálását és a kommunikációt illeti.

Folytats a blogon ... brunnhildekonyhaja.freeblog.hu/archiv...

sponsored links

Keres?s