a házi a legfinomabb

2010-12-07

sponsored links

a levestésztából is. bár én megeszem a finom gyárilag készültet is, de legutóbb párszor kudarcba fulladt a húsleves miatta. és Dani fiam elejtette, hogy én nem tudnék olyan készíteni, mint mama és mint Piroska néni, és Bori néni? apró tésztát... és hát nekem ennyi kell!:P meg annyi, hogy Kiss Jutka a tegnap hallva szándékom, kölcsön adta a tésztanyújtó és tésztavágó gépét. és mivel rengeteg dolgom van az elköv. két hétben, hogy mégis idõm legyen rá, természetesen akkor azonnal kell kipróbálni! ma délelõtt elkészítettem életem elsõ házi levestésztáját és lasagne-tésztáját... (csigatésztát kalákában már csináltam, de az csak azért volt élvezet, hogy társaság... meg ajándékkészítésnek...itthon azért nem fognék neki:)
ebbe az egyszerû változatba beleszerettem. most szárad a tészta egy része, tehát egyebet is lehet mellette végezni. és nekem az ilyen tetszik. mert sajna az én konyhámban minden idõ és no, lásd, "kívánság" kérdése:) most már csak azt nem tudom, hogy fogok mást befõzni helyette (ismerve gyerekeimet), és azon is töprengek vajon nem lenne jó ajándéknak is az ünnepen belõle?:):). és még azon is gondolkoztam elfogadjak-e rendelést belõle:P (na, ez az utóbbi csak vicc:)
 ui. ebbõl tutti nem, mert próbaként sajna csak fél kiló liszttel indultam neki. és az angyaltól is lehet ilyen gépet kellett volna kérjek, nem telefont?!:D:D na, sebaj, mindent nem kell egyszerre. tanulgatom én, aki ezt holtomig  fogom...





minden tudnivalót a recepthez innen olvastam, ehhez már csak gép kell meg lelkesedés...vagy egy családtag kívánsága és sok szeretet, persze:

UI: LEHET ZILAHON FAMILY ILL. GYERMELYI MÁRKÁJÚ TÉSZTÁT KAPNI? Állítólag az finom, de én nem találtam:(

Folytats a blogon ... mutterkonyhaja.blogspot.com/2010/12/h...

sponsored links

Keres?s