x5, az egyenlõ játék! - GasztroBlogok.hu

6x5, az egyenlõ játék!

2010-11-26

sponsored links

Kicsit sûrûn telnek mostanában a napjaim, tegnap ijedten be is néztem a blogomba, megvan-e még. hol áll a számláló, nehogy lekéssem még ezt is.

Ugye emlékeztek még
, a játékra hívtalak Benneteket, Olvasókat, kísérjétek  figyelemmel a jobboldali számlálót és adott pillanatban fényképezzétek le! Természetesen ne a kamerátok kioldóját nyomkodjátok, bár miért is ne:), hanem a gépetek screenshot gomjának segítségével (ha valaki nem ismerné, részletes leírás a kommentek alatt).
Az 550-es kerek számról kaptam is egy képet egy kedves Olvasómtól, de az igazi az 555.555 lesz ! Figyeljétek a blogszámlálót, és küldjetek errõl egy képet.

Mivel ennek az idejét elég nehéz belõni, sõt, én sem tudom, gépközelben leszek-e akkor, ha valaki úgy érzi, õ lett az 555.555-ik, azt is megírhatja levélben, hogy honnan, mikor, milyen számról jött. 
Hú. Ez nem hangzik túl bonyolultan, ugye?? Ha többen lesztek - ugye többen lesztek? -, akkor sorsolunk itt, az ehhez a bejegyzéshez tartozó kommentek számai alapján. A zárkózottak szintén emailben küldjék el ezeket az adatokat. A Facebook-on az ehhez tartozó bejegyzéshez is lehet kommentelni, az egészet pedig mondjuk a szám elérésétõl számított egy hétig.
555555No, már csak a legfontosabb van hátra! Az ajándék!
Akit eddig be tudtam azonosítani annak jár egy finom üveg olívaolaj, ezt az összegzésnél nyilvánosságra hozom.
A 6x5-ös fõajándék pedig, ahogy már említettem, egy kis rúd szalámi lesz egy üveg toszkán olívaolajjal, ami nagyon, de nagyon klassz, az új szüret legújabb terméke, ami igazán különlegessé teszi, hogy mag és szárak nélkül sajtolták! Színe gyönyörû zöld, íze magán viseli a tipikus toszkán jegyeket, de enyhén gyümölcsös utóhanggal, lágy, ugyanakkor kiforrott olaj. Igazi gourmet olívaolaj, lehetne neki örülni minden élethelyzetben :). Tegnap este egy levesre csorgattam rá, majd azt is megmutatom, milyenre.
Egy apróság lapszélre: azt nem ígérem, hogy karácsony elõtt eljuttatom az ajándékot, de igyekszem elhárítani a technikai akadályokat. A részleteket megbeszéljük.

Jó játékot mindenkinek!

Kevés idõm van mostanában a blogra (ezt a posztot is napokig húztam), de nem szeretném, ha recept nélkül maradnátok! Amíg ilyen tompított menetben vagyok kénytelen üzemelni, addig kevesebb lesz a szöveg (mintha már írtam volna ilyesmit, nem? :)), de próbálok az elmaradt receptekkel is jelentkezni. Annyi van még! A téli, hideg-összebújós, vagy éppenséggel már ünnepi recepteket elõbbre hozom, és ha már nem szövegelek annyit, legalább lássátok és fõzhessetek belõle Ti is. Rendben? :)


Folytats a blogon ... dallacucina.freeblog.hu/archives/2010...

sponsored links

Keres?s