Újabb színes grillnyársak szûzpecsenyével, csemegekukoricával, petrezselyemmel és forró chilis vajjal
sponsored links
Télen-nyáron nagyon szeretek grillnyársakat készíteni. Mind szabadtûzön, mind a sütõben elkészíthetõ, nagyszerûen variálható, mondhatni egyszerû és valami nagyon, de nagyon finom.
Most csak szûzpecsenye került a húsnyársakra, melyet nem pácoltam, hanem egy egyszerû fûszerkeverékkel megszórtam és már húztam is fel, felváltva a többi finomsággal.
Frissen õrölt koriander és durvára tört kömény, fokhagyma granulátum, só, bors és egy kevés fûszerpaprika került a keverékbe.
Félbevágott gyöngyhagyma, bacon, zöld kápia paprika, barna csiperke került még a húsnyársakra, kisebb darabokra vágott csemegekukoricával kezdve és végezve, ami jól rögzíti a nyársakat, hogy ne ...