Évértékelõ (beszéd) írás - 2013 népszerûségi lista

2014-01-05

sponsored links

nem beszélek zöldségeket
Az évértékelés az elmúlt években divatba jött.A trendekkel való viszonyom ambivalens: szeretem követni a trendkövetõket, de én magam nem tartozom közéjük.
Ebben az évben nem tudom, hogy Nyárikonyha jobban teljesít-e, de mindenképpen teljesít és errõl most leginkább képes összefoglalót készítek Nektek.

Ebben az évben megírtam a 300. blogbejegyzést és azt is elmondhatom, hogy Nyárikonyha létemre télen is dolgozom. A konyhámban továbbra is fõleg zöldségek landolnak, sõt 2013-ra a szelektív hulladékgyûjtésnek köszönhetõen már annyi zöldségek hajigáltunk ki az 1 nm2-es komposztunkra, hogy meglepetésünkre egy halom termõföldünk lett a város közepén, amin természetesen újabb zöldségeket termesztettünk. Én tudom, hogy itthon mindenki folyamatosan tortákat és süteményeket süt, és azokért van oda, de én acélosan állom a sarat, és széllel szemben megyek a piacra és fõzöm a zöldségeket. 2014-ben biciklivel! Persze henteshez is járok, sõt riportot is készítek velük.


A blogírásnak e nehezebb oldalát vállalva is több százezren ellátogattatok már ide, és a statisztikák szerint igenis szeretitek a leveseket, nyáron befõzni és szívesen olvastok riportokat is. Én ezennl köszönöm meg minden kedves olvasómnak a látogatást és várom vissza 2014-ben is. Nem igérek semmit, mert még számon kéritek, de azt minden bizonnyal, hogy továbbra is fõzök, lefotózom és közzéteszem. A minõségbõl és a tartalomból nem engedek. Egyelõre a függetlenségembõl sem.

2013 legkedveltebb receptje. Több ezer nézõje volt.  Narancslekvár!

Narancshéj szirupban. Ez az én kedvenc fotóm, és higyjétek el a recept is nagyon jó!

Ez a leves tartalmas, de nem üli meg a gyomrod. Szerettétek. 5. helyen végzett.


A finn lányokat februárban látogattam meg. Nagyon sokan olvastátok! 4. helyezés.

Úgy látszik konfitált fokhagymát eszik a fél ország! 2. helyezés.

Márciusban egy workshopon volt Nyárikonyha. A hidegben is sört ivott és perecet evett.

A tavasz eljövetelét egyértelmûen a spárga jelenléte igazolja. Minden évben áprilisban elkezdõdik.

A bodzaszörpöt mindenki másképp csinálja. Az én receptemért több ezren idelátogattak.

Spárgát sütni is lehet. Szeretem ezt a képet.

Mindegyik töltött káposztámat szeretitek. Én is. Több ezren láttátok. Ne feledjétek nyári töltött káposzta!

Ezen a nyáron nem voltam Görögországba. Ez a kép ennek állít emléket. Egyszer majd a receptet is felteszem.

Nyárikonyha nyáron hûsöl a tikkasztó hõségben, de akkor is fõz. Legalább egy salátát.
Nyárikonyha nyáron összegyûjti a finomabbnál finomabb zöldségket és bespájzol. Télire. Paprikát pl. fagyaszt.

A paradicsomlé és a hámozott paradicsom az örökös TOP 10-be van.

szeptemberben francia cukrászatot tanultam. holtig tanul az ember.

A blogon nincsenek étteremkritikák, sem ajánlók. Álruhában nagyon sok helyet tesztelek.

Novembertõl sok munka volt. Borkóstoló vacsorák. Receptek majd jönnek.
és végül decemberben




Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2014/01/ever...

sponsored links

Keres?s