Édesség utáni vágyadat csökkenti, csak 2 perc?

2014-07-31

sponsored links

Negatív kalóriás, reggeli frissítõ turmix, csak 2 perc alatt, hogy jól induljon a nap, kár lenne kihagynod? fõleg, ha meghalnál egy kis édességért?, így a napszak bármelyikében fogyaszthatod, ez egy jó választás, kalóriaszegény, laktató, csökkenti az édesség utáni vágyadat, és nem utolsó sorban egészséges is. Kell ennél több? Igazi szomjoltó is? A lényeg dõlj hátra, kortyolgasd a finom turmixodat, élvezd az életet, és a nyár hangulatát? :)

görögdinnye-nektarin frissítõ turmix10Klarissz görögdinnye/nektarin frissítõ turmix

Hozzávalók:

30-40 dkg görögdinnye dinnye

1 nagy nektarin barack







Elkészítés:

A lehûtött görögdinnyét kockázd fel, és tedd a turmixgépbe.

görögdinnye-nektarin frissítõ turmix18

Tedd hozzá a nektarin barackot és jól keverd össze.

görögdinnye-nektarin frissítõ turmix22

Tölts pohárba, szórd meg mandula pehellyel és már is fogyaszthatod. Díszítsd menta levéllel.

görögdinnye-nektarin frissítõ turmix10



Kellemes, frissítõ ébredést reggelre? és gyönyörû szép napot!

Klarissza



*Görögdinnye:

A görögdinnye kitûnõ vízhajtó, vesetisztító és salaktalanító. Mivel 90%-ban vízbõl áll, jól átmossa és méregteleníti a szervezetet, a vért és a beleket is kitisztítja. Fogyasztása hasznos, ha betegségbõl lábadozol, mert pótolja vizet, és elõsegíti a gyógyulást a szervezet kitakarításával. Magas víztartalmának köszönhetõen igen kevés kalóriával, zsírral, fehérjével és szénhidráttal rendelkezik.

A dinnyemag ugyanis csaknem az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, bõvelkedik vasban, cinkben, kalciumban és B-vitaminokban. A benne lévõ telítetlen zsírsavak védik az érrendszert, megelõzve ez által a keringési rendellenességek kialakulását.

Forrás: http://www.gondola.hu/



görögdinnye-nektarin frissítõ turmix8

*A nektarin egy valódi vitaminbomba?

A gyümölcs hûtõben nagyon sokáig akár 3 hétig is eltartható, és mivel igen magas a vitamin és ásványi anyag tartalma érdemes õsszel rendszeresen fogyasztani akár nyersen akár gyümölcssalátába vagy süteménybe téve.

A nektarin tartalmazz kalciumot, szelént, magnéziumot, B és C vitamint, és számos hasznos ásványi anyagot is. Nagyon hasznos gyümölcs lehet székrekedésnél, vértisztításra, és gyulladásos meg betegségek ellen. De vízhajtó és méregtelenítõ hatása is magas. Mint õszi vitamin kúra is javallott, hiszen heti 1-2 kg nektarin elfogyasztásával feltölthetjük szervezetünket a téli hónapokra vitaminnal és ásványi anyaggal is. Forrás: http://www.kertvarazsmagazin.hu






Folytats a blogon ... klarisszafalatozoja.cafeblog.hu/2014/...

sponsored links

Keres?s