Édesburgonyás-sajtos sütõtök

2014-02-23

sponsored links


A téli szezon kihagyhatatlan alapanyaga a sütõtök, az édesburgonya pedig felhasználásra várt a hûtõben, mert elég régen megvettem.
Gondolom, hogy nem vesznek össze az ízek, mivel mindkettõ édeskés zöldség.
Felaprítom a tisztítás után a zöldségeket, és olívaolajban megforgatom. A fûszerezését sem bonyolítom túl, egy kevés aprított kakukkfû, rozmaring, frissen õrölt bors, és irány a sütõ!
A sütõt 180-fokra állítom, és fedetlenül teszem be a tepsit, én laposat használok, hogy jól átjárja a levegõ, majd úgy 20 perc elteltével ráhelyezem a sajtszeleteket is. Pár perc és kész a finomság, ami hidegen is tökéletes fogás. Friss ropogós ...

Folytats a blogon ... viragzorozmaring.blogspot.com/2014/02...

sponsored links

Keres?s