Zöldfûszeres újkrumpli

2014-05-12

sponsored links


Az újburgonyát megsikavakáljuk, ha nagyobb szemû negyedeljük. Egy sütõben is használható serpenyõnek bealufóliázzuk a nyelét, beletesszük a krumplit, olíva olajat öntünk rá és sütõben puhára sütjük. 
Utána gázra tesszük pirítani, sózzuk, borsozzuk és a legvégén frissen vágott zöld fûszerrel (petrezselyem, snidling, aki szereti rozmaring) megszórjuk.


Titokzatos hétvége:
Egyenlõre nem szándékozom kitárni lapjaimat, készülünk, izgulunk. Akik közel állnak hozzám tudják mirõl van szó. 
Múlt heti depimbõl felébredve, új tervekkel. És ezt már nem mondom el senkinek, na jó van kivétel, de megválogatom kinek mondom el, mit szeretnék, ne már más valósítsa meg az életemet.
Hétvégére visszatérve, pont alvás idõben, mondhatjuk szerencsére családom pont nem tud eljönni, néha külön életet élünk és ez jóóóó!
Viszont amit sajnálok, az az ember nem fog tudni eljönni aki tényleg úgy elfogad amilyen vagyok, és a múlt héten is elviselte állandó zaklatásomat és kihúzott depressziómból. Õ miatta sikerül berögzõdött gátlásosságaimon túltenni magam és megnyílni.  Bár elsõ nekifutásra kitiltottam, de nagyon szerettem volna ha eljön(inkognitóban). Viszont megértem, mert az utóbbi idõben õ is sokat nélkülözött és végre megint oda mehet ahol az õ boldogsága van. Vagyis nem kell megértenem, mert ez teljesen egyértelmû. ((Nekem kell megértenem mindenkinek saját maga a legfontosabb, csak én vagyok olyan hülye hogy feladok ezt azt másért)) 
Folyt.köv.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/05/zoldf...

sponsored links

Keres?s