Zölddiólikõr augusztusban - azaz érdemes türelmetlennek lenni (?) :)
sponsored links
Még június végén írtam egy bejegyzést arról, hogy kipróbálom, milyen is a zölddiólikõr. Receptet kerestem, összeraktam, letakartam, várakoztam.
Utánaolvastam, hogy ezt az italt Karácsonyig érleni kell. Atya ég...ez komoly?? Aztán jött még egy sokkoló infó, miszerint Húsvétra még jobb lesz.... :-((
Közben az történt, hogy nagy családi körben színházba készültünk, összegyûlt nálunk mindenki. Szóba került a likõr és egyöntetûen megszavaztuk, hogy kóstoljuk meg!
A helyzet az, hogy lehet, hogy jobb lesz Karácsonyra, és még jobb Húsvétra, de már így is nagyon-nagyon finom!!
A színe gyönyörû, az aromája csodálatos...
Jövõre akkora adagot készítek, hogy legyen ami megéri a Karácsonyt...., na jó, a Húsvétot! ;-D
Jövõre akkora adagot készítek, hogy legyen ami megéri a Karácsonyt...., na jó, a Húsvétot! ;-D
Aki csak teheti, jövõre készítse el és tapasztalja meg! :-)