Zöldborsós-mángoldos ragu

2014-05-09

sponsored links

Hozzávalók:

3 újhagyma
? kg zöldborsó
40 dkg újburgonya
8-10 mángoldlevél
1 evõkanál korianderlevél (friss vagy szárított)
1 teáskanál só
2 evõkanál olívaolaj
kb. ? l víz

DSCF8206h


Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a mángoldleveleket apróra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, a burgonyát, a mángoldot, a sót és a koriandert, vízzel felöntjük, majd fedõ alatt puhulásig fõzzük.

Megjegyzés: körettel, salátával kiegészítve tálaljuk.

Megjelent a Kifõztük májusi számában is.

Folytats a blogon ... lettudatoskonyha.blogspot.com/2014/05...

sponsored links

Keres?s