Zöld fagylalt és jégkrém ? sóska ananásszal
sponsored links
Hozzávaló és elkészítés egyben:
- 0.5 kg friss sóskát szárazz le, majd turmixgépben – a sóskát fokozatosan adagolva – kb. 2 dl. vízzel dolgozd péppé
- 10 dkg ananászt turmixolj össze a péppel (vettem cukormentes kis dobozzal!); 1 evõkanál Xukor0 Steviával édesítsd (Az ananász helyettesítheted almával is természetesen, vagy banánnal, de a banán már nagy kalória értékû lesz!)
- Egy szitán szûrd le a sóskáról a levet, ebbõl készülhet egy leves buggyantott tojással!
- Verj kemény habbá egy kevés citromlé hozzáadásával 6 db tojás fehérjét, majd laza mozdulatokkal keverd el a habot a sóska-ananász keverék felével
- A maradék sóskapépet 1 doboz Cocomassal keverd ki és töltsd jégfagyi tartókba; egy másik sóska jégkrém receptje olvasható itt!