Zsebes csirkemell töltve

2014-03-02

sponsored links




    Csirkemellet töltöttem meg, nagyon illett a zsírmentes diétámhoz.
    A csirkemell nagyon megosztó része a baromfinak.
    Van aki szereti,van aki nem szereti ,mert száraznak, íztelennek tartja, de szerintem csak  az 
    elkészítésén múlik milyen zamatos lesz.
   
    Ez a recept is rácáfol a kétkedõkre! 

   



Hozzávalók:
  • 1 csirkemellfilé vagy csontos mell
  • 1 szelet kenyér
  • 2 tojás
  • petrezselyemlevél
  • 1 db sárgarépa
  • burgonya
  • 1 ek Flóra margarin
  • tej
  • bors
  • szilvabefõtt



A csirkemellfiléken óvatosan zsebet vágunk,kivül-belûl sózzuk.
A kenyérszeletet beáztatjuk egy pici vízbe, kinyomkodjuk,majd hozzáadjuk a fõtt kockára vágott
sárgarépát,metélt petrezselyemleveleket,1nyers tojást,sót.
Beletöltjük a mellzsebecskékbe a tölteléket,megszórjuk frissen õrölt borssal, nem fontos összetûzni.
Teflonserpenyõben minden oldalát meg pirítjuk, majd fedõ alatt pároljuk.
Amíg kihül, elkészítjük hozzá a burgonypürét, és levesszük a kamrapolcról a szilvabefõttet.
A pürét tálalhatjuk nyomózsákkal cifrázva, petrezselyemlevélkékkel díszítve,reszelt szerecsendióval 
megszórva, bármilyen befõttel, savanyúsággal.




Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/03/tol...

sponsored links

Keres?s