Zacskós csirkecomb párolt mexikói zöldséggel

2014-06-17

sponsored links


Hozzávalók 4 személyre:
  • a csirkecombhoz:
  • 4 csirkecomb (bõr nélkül),
  • 2 fej hagyma egészben,
  • 4 cikk fokhagyma,
  • 5 ek. házi  pizzaszósz.
a mexikói zöldséghez:
  • 2 marék fagyasztott kukorica,
  • 2 bögre zöldborsó,
  • 2 nagy szál sárgarépa,
  • 2 újhagyma,
  • 2 marék rizs,
  • 2 ek olíva olaj
  • só.
A csirkecombokat elõkészítettem, zacskóba tettem, hozzáadtam a pizzaszószt, a hagymát és a fokhagymát. Bezártam a zacskót, jól összekevertem a combokat a zacskóban, hogy mindenhova jusson a szószból és közepes lángon puhára sütöttem. 
A zöldségeket megtisztítottam, a sárgarépát karikára vágtam, az újhagymát szintén, majd az egészet, az rizs kivételével, feltettem fõni annyi vízben, hogy ellepje. Hozzáadtam az olíva olajat, a sót és félpuhára pároltam. Utána hozzáadtam a rizst is és addig pároltam míg megpuhult minden. 
Szeretem ezt a megoldást, mert egyszerû, gyorsan megy és egészséges is.



Folytats a blogon ... legyunkeszsegesek.blogspot.com/2014/0...

sponsored links

Keres?s