Vörösboros, tejfölös, gombás, zöldborsós zöldségragú krumplival

2014-06-06

sponsored links

Vörösboros, tejfölös, gombás, zöldborsós zöldségragú krumplival

Ezt vegák is megkóstolhatják.

Hozzávalók :
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db csiperkegomba
  • 10 dkg zöldborsó
  • 2 db nagy krumpli
  • 1 db paradicsom
  • 3 szál petrezselyem
  • 4 db chilipaprika
  • olívaolaj
  • 1 dl paradicsomszósz  
  • chiliszósz
  • 1 dl vörösbor
  • 1 dl tejföl
  • õrölt fekete bors
  • chuliszósz 
  • petrezselyemlevél
Elkészítés.

A krumplit megpucolom, felvágom, felteszem fõni.

A hagymákat aprítom, a gombát szeletelem, kevés olajon dinsztelem. Belerakom a zöldborsót is. Közben a paradicsomot nyolcadolom, majd hozzáadom a zöldségekhez. Fûszerezem. Beleöntöm a vörösbort, a paradicsomszószt és a chiliszószt, végül  a tejfölt. Hozzáadom a krumplit, összekeverem, tálalok.

Tálaláskor teszek rá tejfölt és petrezselyemlevelet.






Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/06/voro...

sponsored links

Keres?s