VÖRÖSBOROS ÕSZIBARACK
sponsored links
Mi még nyaralunk, barnulunk... de állítólag otthon is tombol a kánikula, így kedvetekre lehet ez az egyszerû kis sangria, ami remek kísérõje egy teraszon elfogyasztott könnyû vacsorának, a végén megmaradt borban ázott barackot pedig desszertként fogyaszthatjuk el, szóval nagyon praktikus, mert amolyan 2 az 1-ben dolog. Mivel vendéglátónk közvetlenül a kertjébõl naponta ellát bennünket friss zöldséggel-gyümölccsel, így pár napja itt, a tenger mellett is behûtöttem belõle egy adagot. A vörösboros õszibarack receptje a Kifõztük júliusi számában is megjelent.
Hozzávalók 2 személyre:
2 szem sárga húsú õszibarack
3 dl száraz vörösbor
Az õszibarackot megmossuk, meghámozzuk, majd szeletekre vágjuk. Kancsóba tesszük, és a vörösborral lelocsoljuk. Egy órára behûtjük.