Vietnám ízelítõ

2014-02-04

sponsored links

Egy éve ilyenkor már meg volt a repülõjegyünk. Annyira, de annyira vágytam, vártam erre az útra. Az egész pár éve Karácsonykor kezdõdött, amikor megkaptam a Vietnám címû szakácskönyvet, ami épp akkor jelent meg magyarul. az a könyv fantasztikus, imádom! A fotók, amik benne szerepelnek magával ragadtak. elkezdtem Vietnámról álmodozni, mint valami nagyon távoli célpontról...mert olyan távolinak tûnt, olyan drágának és kivitelezhetetlennek. És egyszer csak, valamilyen megérzés kapcsán elkezdtem nézegetni mibõl, hogyan is lehetne kihozni...persze ide csak sok idõre lehet menni... mert két hétre nem érdemes. Ha így állunk hozzá, akkor azonban soha nem jutunk el sehova alapon, elkezdtem számolgatni... nekünk maximum két hetünk lehet...mi fér bele, mi nem és mennyi a matek. Abszolút meglepõdtem, mert Vietnám hihetetlenül olcsó!!!

A repülõjegy sokba kerül, de az élet annyira olcsó tud lenni, hogy ha nincsenek luxus igényeink egy ilyen út szumma költségvetése nem biztos, hogy meghaladja európai társait. És nagyon jól éltünk, nem luxus szálláson voltunk, de nem is hátizsákos helyen, sõt voltak városok, ahol megadtuk a módját és picit drágább helyen szálltunk meg, ami 50-60 dollár volt, ez már itt nagyon drága. Étel szempontból maga a kánaán... nekem legalábbis az volt. szinte csak utcán ettünk, de becsúszott egykét étterem is, az sem drága. Bármi, amit szerettünk volna megvenni, megenni megvettük és megettük, egyáltalán nem kellett aggódni, hogy "húúú ez nagyon drága lesz". Egy a titok...nem szabad turista túrára befizetni. Az drága és nem éri meg. Szerintem. De errõl majd késõbb. Lassan egy éve szeretnék errõl az útról beszámolókat írni, de annyi képet készítettünk, hogy még mindig nem jutottam a végére a sok egyéb teendõ miatt. Hamarosan azonban jövök részletes leírásokkal, élményekkel.

Addig íme néhány hangulatkép, kedvcsináló, nekem most megint nagyon utazhatnékom van oda.... annyira szép és jó hely, annyira kedvesek az emberek és jó fejek. Nyugalom és béke.




































Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s