Vegán kakaós mandulás quinoa süti reggelire

2014-01-22

sponsored links

_MG_1733_a

Ez egy olyan egyszerû, de nagyszerû és egyben különleges reggeli ötlet. A hétköznapi rohanások miatt (mindenki rohan hétköznap reggelente iskolába, munkába???) inkább hétvégére javaslom az elkészítését. Jó, ha igazán tudjuk élvezni egy csésze tea vagy kávé mellett.

Mivel a süti alapját quinoa és darált mandula adja, ezért ez nemcsak vegán, hanem gluténmentes is. Datolyával és egy kis almapürével van édesítve és noha egy bögre datolya van benne, egyáltalán nem mondható édesnek. Éppen, hogy érzõdik, hogy édes az íze, szóval ez amolyan egészséges, tápláló reggeli… :)

És ha már az édes íznél tartunk… egyelõre csak lélekben készülök a februári cukormentes kihívásra! És ti? :) Fizikailag még  nem annyira. Úgy eszem a csokoládét, mintha soha többet nem tudnék majd enni életemben. Az édes dolgok terén igyekszem magam visszafogni, de valahogy a csokoládét nem tudom mostanában elengedni. Tömöm magamba a 70-80%-os csokikockákat, általában este vacsora után, de néha napközben is. Ha tudom magam fegyelmezni, akkor napközben inkább ...


Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2014/01/vegan-k...

sponsored links

Keres?s