Vargányás csilis metélt parmezánnal

2014-11-30

sponsored links


Edit barátnõmtõl kaptunk friss vargányát / Mars tér piac , Csöpinél/, és azonnal egy tésztás étel jelent meg elõttem, hiszen elõzõ nap vásároltuk ezt a friss csilis tésztát, így éppen kapóra jön a felhasználása!
Gyorsan megvan, és az idõt így más szuper dologra tudjuk fordítani. Hétvége lévén ez azért mindenkinek fontos, hogy ne a konyhában töltse a fél napot! Ugye, így látjátok Ti is?

Nagyon finom lenne, ha lenne egy kis barna mártásom, de sajnos nincs kéznél, így csak egy kis vörösborral turbózom, de az nagyot lendít rajta!

Hozzávalók: 2-3 adaghoz

  • 30 dkg vargánya, de tehetünk hozzá csiperkét is, hogy gazdaságosabb legyen
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 csomag petrezselyem ...

Folytats a blogon ... viragzorozmaring.blogspot.com/2014/11...

sponsored links

Keres?s