valószínû

2017-06-19

sponsored links

az, hogy egy repülõút miatt 4-kor kell kelni hajnalban, elõfordul.
az, hogy pont ezelõtt a 4-es kelés elõtt van egy Nagyon Fontos Sörfesztivál, ami miatt éjfélkor dõl be az ember az ágyba, azzal, hogy majd reggel bepakol, szintén.
az mondjuk már kevésbé valószínû, hogy elfelejt becsekkolni, de hát erre még mindig ott a repülõtér (ahol egyébként a repjegy árával ekvivalens összeg a becsekkolási díj – valamibõl a wizzairnek is élni kell, értem én, de legalább olyan nõket ültetnének a pultba, akiknek van halvány fogalmuk az ügyfélkezelésrõl és a kommunikációról).
annak viszont, hogy a kontaktlencse-folyadék otthon maradjon, gyakorlatilag 0 az esélye.
de ha mégis bekövetkezne ez a sajnálatos esemény, még mindig ott a szemüveg, ami soha nem marad ki a csomagból.
vagy de.
olyankor, amikor a lencsefolyadék is ottmarad a konyhaasztalon, a szemüveg mellett.

ennyit a rutinról meg az évekrõl.

ez pedig egy fej karfiol részlete, a holland spár magazinja alapján, amit a fent említett úton gyûjtöttem be, csak hogy meglegyen az ív – és nagyon durva, de nem használtam a gúgöl transzlétört a fordításhoz. komolyan mondom, teljesen lenyûgöztem magam.

grilled cauliflower with couscous

grillezett karfiol kuszkusszal

grillezett karfiol kuszkusszal

Hozzávalók

  • 1 kisebb fej karfiol
  • kuszkusz érzésre
  • 1 nagyon kis marék mazsola
  • 1-1 csokor menta és petrezselyemzöld
  • 2 dl joghurt
  • 0.5 tk koriander
  • 0.5 tk római kömény
  • 0.5 gránátalma magja

Know-how

  1. a karfiolt megmostam, egy nagyobb lábasban egy szûrõbetéten 8-10 perc alatt egészben megpároltam (mondjuk: ressre).
  2. a kicsit kihûlt karfiolt felszeleteltem (legalábbis ez volt a terv, de a képen látható szelet kivételével atomjaira hullott mindegyik szelet), a darabokat átkentem egy kis olajjal, sóztam, borsoztam és a grillsütõben pár perc alatt készre sütöttem.
  3. a kuszkuszt annyi forró vízzel öntöttem le, ami éppencsak ellepte - amikor a vizet magába szívta, kis olajat öntöttem rá és villával meglazítottam és belekevertem a mazsolát.
  4. a joghurtba belekevertem a megõrölt fûszereket és a nagyon apróra vágott zöldeket.
  5. tálalásnál a kuszkuszra ment a karfiol és a gránátalmamag. a joghurtot mellé adtam.
3.1
http://www.eztettem.hu/2017/06/grillezett-karfiol-kuszkusszal.html

a tányér Lantos Judit – szokás szerint.

grilled cauliflower w/ couscous


Folytats a blogon ... www.eztettem.hu/2017/06/grillezett-ka...

sponsored links

Keres?s