Vagányagombás karaj, csicseriborsós-feta salátával

2011-11-20

sponsored links


Esztivel végre beszereztünk egy grillserpenyõt, amit azonnal tesztelés alá is kellett vetnem. Hát mondhatom, imádom! Sajnos nem vagyok az egészséges táplálkozás elkötelezett híve, könnyen elcsábulok és "gasztrobûnözök":) A grillezés viszont kivétel, ehhez nálam mindig saláta passzol. A hûtõben találtam még egy kis csicseriborsót és feta sajtot, így ez lett az alap.
A husi karaj lett, ami önmagában száraz, így a pácnál érdemes odafigyelni, hogy megfelelõ mennyiségû olajat használjunk. A páchoz vargánya port használtam, ami tulajdonképpen szárított vargánya ledarálva. Házi készítés, mindenkinek ajánlom, mert sokáig eláll és bármikor elõ lehet kapni, ha egy kicsit különlegesebb ízre vágyunk.

Hozzávalók
  • 4 szelet karaj
Páchoz:
  • 2 evõkanál vargánya por
  • fokhagyma por
  • fél fej vöröshagyma aprítógépben egész kicsire aprítva ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/11/va...

sponsored links

Keres?s