Vagányagombás karaj, csicseriborsós-feta salátával
sponsored links
Esztivel végre beszereztünk egy grillserpenyõt, amit azonnal tesztelés alá is kellett vetnem. Hát mondhatom, imádom! Sajnos nem vagyok az egészséges táplálkozás elkötelezett híve, könnyen elcsábulok és "gasztrobûnözök":) A grillezés viszont kivétel, ehhez nálam mindig saláta passzol. A hûtõben találtam még egy kis csicseriborsót és feta sajtot, így ez lett az alap.
A husi karaj lett, ami önmagában száraz, így a pácnál érdemes odafigyelni, hogy megfelelõ mennyiségû olajat használjunk. A páchoz vargánya port használtam, ami tulajdonképpen szárított vargánya ledarálva. Házi készítés, mindenkinek ajánlom, mert sokáig eláll és bármikor elõ lehet kapni, ha egy kicsit különlegesebb ízre vágyunk.
Hozzávalók
- 4 szelet karaj
- 2 evõkanál vargánya por
- fokhagyma por
- fél fej vöröshagyma aprítógépben egész kicsire aprítva ...