Unokáim!

2014-02-18

sponsored links

A tündér unokáimról mindennap  hallok valami új híreket hiszen vagy telefonon vagy skypon  lányaimmal beszélek. Általában nagyobbik unokám cserfes beszédét szokta  lányom  elújságolni és ha skypon beszélgetünk természetesen kisebbik unokámat  láthatom /ilyen idõpontban a nagyobbik oviban van/ és sokszor  lefényképezem. Szinte hihetetlen de már az elmúlt héten betöltötte a 6 hónapot!
                                                                           

                                              ( Skypon ellesett pillanat Ábelrõl !)
A kis picur unokám is szépen gyarapodik. Szeret enni és aludni  amitõl  biztos hamar  nem picur hanem kicsi  unokámnak fogom jelölni. Annyira aranyos olyan jóízûen tud ásítani mindig elnevetem magam mikor látom.
A kis picurom a mai napon lett 1 hónapos!
                                                                       
                                                 (Nem teljesen friss ez a kép Áronról)
Hétvégén  jön haza  mindkét  "csipet-csapatom"  , már alig várom õket!   Lesz megint móka-kacagás, persze elõfordulhat hogy néha sírás is a kicsiknél:-)) Ilyenkor olyan jó lenne ha a hétvége több napból állna, nagyon kevés ez a két nap !
-Az hogy csak a kicsikrõl tettem most fel fotót kicsit bántott,ezért az elsõszülött  unokámról Márkról is tettem fel fotót, akinek már dinón kívül más kedvence is van pld sárkány:-))  Okos  nagyfiú!
                                                                             

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/02/...

sponsored links

Keres?s