Tésztás céklasaláta

2017-01-16

sponsored links

Fini, fini céklasali rózsaszínû és fehér céklából :) Imádjuk a céklát :)


Hozzávalók: (2 személy részére): 2 közepes cékla (nálam egy fehér és egy rózsaszínû), 2 krumpli, 4 savanyú uborka, 3 evõkanál csemegekukorica, 5 dkg telemea sajt, 6 cikk fokhagyma, 10 dkg száraztészta, kis csokor kapor, só, bors, 3 evõkanál citromlé, 3 - 4 evõkanál olívaolaj.
Elkészítése:

  1. A céklát és a krumplit alufóliába csomagoljuk, a sütõben megsütjük, meghámozzuk.
  2. A meghámozott céklát és krumplit kis kockákra vágjuk.
  3. A savanyú uborkát szintén kis kockákra vágjuk.
  4. A céklát, a krumplit, a savanyú uborkát egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a csemegekukoricát, a kis kockákra vágott telemeát.
  5. A tésztát enyhén sós vízben kifõzzük, leszûrjük, kihûtjük.
  6. A többi hozzávalóhoz tesszük a kihûlt tésztát, az áttört fokhagymát, az olívaolajat, a citromlét, a finomra aprított kaprot, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk.

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2017/01...

sponsored links

Keres?s