TÁRKONYOS PULYKARAGU LEVES

2016-12-03

sponsored links



A Karácsonyi menühöz hozzátartozik egy finom leves is. Van aki a halat részesíti elõnyben és Halászlevet készít, de van aki marad a pulyka vagy a csirke húsnál. Magam részérõl mindkettõ jöhet, de amióta Apukám nincs velünk, azóta csak ragulevest fõzök. Nagyon szereti mindenki, csigatésztával az igazi. Tálaláskor aki szereti tejszínt is tehet hozzá...

Hozzávalók 4-6 személynek: 50 dkg pulykamell, 1 fej hagyma, 2-2 szál sárga illetve fehérrépa, 1/4 cikk zeller, 1 csokor petrezselyem, 1 nagy bögre zöldborsó, 1/2 citrom leve, só, õrölt fekete bors, 1 kávéskanál ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2016/...

sponsored links

Keres?s