Töltött káposzta kapros hagymaszósszal (paleo)
sponsored links
Belsõségek (összességében 1-1,2 kg) felhasználására jó ez a recept, persze akár darált húsból is el lehet készíteni, akkor a húst érdemes lepirítani mielõtt a káposztalevélbe töltjük.
Hozzávalók:
1-2 dl húsleves
1 káposzta
1 sertés szív
1 sertés nyelv
1 sertés lép
1 sertés vese
fél sertés tüdõ
2 babérlevél
egész bors
1 csomag 25 dkg-os NoCarb Noodle - Rizs alakú tészta
2 vöröshagyma
2 evõkanál zsír
majoránna
pirospaprika
törött bors
só
a mártáshoz:
1-2 dl húsleves
3 vöröshagyma
5 dkg zsír
1 evõkanál pirospaprika
1 csokor kapor
20 dkg ToTu krém extra
1-2 teáskanál citromlé
törött bors
só
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!