Téli húskísérõ

2015-12-12

sponsored links


A napokban kacsát sütöttem és a szokásos szilva chutney helyett valami mást szerettem volna mellé. Volt még itthon néhány darab birsalma és mivel már korábban is készítettem birsalmás köretet kacsa mellé, gondoltam most ebbõl fõzök chutney-t. Tökéletes lett a párosítás, sõt még olyan barátoknak is ízlett, akik alapvetõen nem szeretik a gyümölcsöt a hús mellé. Ezen felbuzdulva karácsonyi ajándékként is összedobtam néhány üveggel, hogy meglepjem vele a kollégáimat. Hús és sajt mellé kötelezõen ajánlott kipróbálni.

Birs chutney

Hozzávalók:
3-4 nagy birsalma
2-3 csili apróra vágva
20 dkg cukor
1 nagy fej hagyma apróra vágva
4 cikk fokhagyma fölszeletelve
1 evõkanál friss reszelt gyömbér ...

Folytats a blogon ... lelekkonyha.blogspot.com/2015/12/teli...

sponsored links

Keres?s