Töltelék és sült csirkecomb petrezselymes burgonyával, káposzta/sárgarépa salátával, habos-túrós sütemény

2014-07-13

sponsored links

Eléggé aprócska csirkecombokat kaptam, ezért úgy döntöttem, a tölteléket mellette sütöm meg. Talán még finomabb így, mint a bõr alatt...
Töltelék hozzávalói:

2 db szikkadt zsemle
3-4 csirkemáj
1 ek-nyi reszelt vöröshagyma
1 egész tojás
bors
majoránna
petrezselyemzöld

Elkészítése:

A szikkadt zsemléket vízzel kissé megáztattam, majd szétmorzsoltam egy tálba. A májakat késsel elkapartam és a többi hozzávalóval együtt a zsemléhez adtam. 4 db egyforma gombócot formáltam és a tepsiben a csirkecombokkal megsütöttem. A csirkehús kisült levével idõnként megöntöztem, félidõben fólia nélkül sütöttem, hogy pirulhasson.

Köretnek petrezselymes burgonyát és
káposzta salátát készítettem.
Desszertnek habos-túrós süteményt sütöttem.



Folytats a blogon ... szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blo...

sponsored links

Keres?s