TÖLTÖTT CSILLAG

2014-07-12

sponsored links


Ultra-kicsi konyhám van. Ha fõzni szeretnék, akkor muszáj pár dolgot a szobába átköltöztetnem erre az idõre, különben egy tányérnyi helynél nagyobb munkafelületem sincs. Ha valaki meglátogat, mindig kacarászik egy sort a leleményességemen, és kívánja, hogy minél elõbb költözhessek az álomkonyhás álomlakásomba.

Ma fõztem és sütöttem magamnak a jövõ hétre, illetve elkészítettem három királyságosan finom tészta ételt is. Õszintén szólva kipurcantam. Úgy érzem magam, mint aki a bányában töltötte az utóbbi hat óráját.. Szerettem volna edzeni is, de úgy tûnik, a testmozgás holnapra marad.

Hoztam vidékrõl egy csillagtököt. Leskalpoltam a drágát, majd megtöltöttem túróval és szalámival. Pontosabban: kikapartam a tök belsejét, és kibéleltem szalámi szeletekkel. Túrót fokhagymás vajjal, sóval, borssal kevertem, majd megtöltöttem vele a tököt. Egy tepsibe raktam az alkotást, köré vizet öntöttem, meglocsoltam egy kevés olívaolajjal, és betettem fél-egy órára sülni az elõmelegített sütõbe. Petrezselyemmel szórtam az illatos, kész sültet.   


All rights reserved (c) 2014

Ízes, különleges, finoooooooommmm!!! ;-)
Holnap ki is próbálhatod! 

-KockacZukor-

Folytats a blogon ... kockaczukor.blogspot.com/2014/07/tolt...

sponsored links

Keres?s