TÍZFOGÁSOS VIETNAMI LAKOMA- IRÁNY A DANG MUOI / ÁPR 24-25.

2014-04-03

sponsored links

_MG_0766.JPG

Dear Nagyétkû, NagyszomjúTárs!

Következõ vacsoránkat alig bírtuk már kivárni (pedig pont egy éve volt hasonló), hiszen a csúcsok-csúcsán lévõ vietnami konyhát fogjuk ismét felfedezni. Történt ugyanis, hogy pont egy éve döntöttek úgy a Józsefvárosi piac ?legendás? vietnami büféjének (amely akár napi 500 vendéget is képes kiszolgálni!) tulajdonosai, hogy rengeteg ínyenc örömére nagyszabású vietnami éttermet is nyitnak Budapest IX. kerületében, az Ernõ utcában.
A hely jól van, köszöni szépen, mi pedig köszönjük szépen - nagy örömmel térünk ismét ide vissza. A helyiek brutálisan belelendültek egyébként - a nyáron már hajóra vitték a vietnami ízeket, hogy ily szemszögbõl csodálhassuk az augusztus 20-ai tûzijátékot, és biztos, ami biztos - sebtében nyitottak még két Dang Muoi bisztrót is - az Attila úton és a Nagymezõ utcában. Hát nagyon nem semmi ez, kéremszépen! Le a rizsszedõ kalappal?
A Dang Muoi éttermet a vietnami Dang-Muoi házaspár alapította, akik csak természetes és a legjobb minõségû hozzávalókat használják fel az ételek készítésekor. (Az alapanyagokkal kereskednek is, a piaci büfével egybenyitott boltban, többek közt Wang mester is rengeteg mindent vásárol tõlük). Szívvel-lélekkel fõznek, ?jól tartják a vendéget?, valamint elkötelezett hívei a vietnami kultúra népszerûsítésének Magyarországon.
Az étteremnyitó ünnepségüket a Lucullus BT szervezte tavaly, amelynek alapító/elnöke, Turóczi Gábor ünnepi beszédében elmondta, hogy rendkívül nagyra értékeli azt a fajta odaadást, alázatot, vendégszeretet és szerénységet, amit a Dang-Muoi házaspár képvisel.

Vietnami tobzódásunk:

- klasszikus vietnami marhahúsleves rizstésztával (Pho)
- vietnami tavaszi tekercs
- sült-csípõs kacsaszeletek
- panírozott garnélarák
- sült fûszeres békacomb
- karalábésaláta
- ropogósra sült ötfûszeres sertés
- sült marha borslevéllel
- sült chilis csirke
- édesbabos-szezámmaos sütemény

Hol: Dang Muoi, 1092 Budapest, IX. kerület, Ernõ utca 30.
Mikor: 2014. április 24. csütörtök ÉS április 25. péntek, 19:30.

Részvételi díj

5500 Ft/fõ (Ezeken a vacsorákon: Mindenkinek).

Az ár a menüsort  tartalmazza, az italokat azonban mindenki maga fizeti. Ha részt szeretnél venni az eseményen (és hányan, és melyiken), kérlek, jelezd azt felénk e-mailen elnokseg@lucullusbt.hu legkésõbb 1 nappal az esemény elõtt. Kérlek, a pénzt is ugyaneddig juttasd el a 10700505-42758507-51100005 CIB-számlára (kedvezményezett: Lucullus Baráti Társaság). Aki utalt, kérjük, küldjön egy postai címet a számla kiállításához.
A vacsorá(ko)n a részvétel LIMITÁLT, ezért kérjük, igyekezzetek a foglalásokkal! Felhívnánk T. figyelmedet, hogy a határidõn túl nem tudunk jelentkezéseket elfogadni, a határidõn túli lemondások esetén pedig nem áll módunkban pénzt visszaadni. Megértésedet köszönjük. Tiszteletteljesen arra kérünk mindenkit, hogy legyen NAGYON pontos és precíz a visszajelzést illetõen!

Üdvözlettel,

Az Elnökség
Lucullus BT

+3620 240-8530

Web: www.lucullus.hu
Blog: http://lucullus.blog.hu
Lucullus a Facebookon: www.facebook.com/lucullusbt


*Ha valaki nem kér több Lucullus-mailt, kérjük, jelezze ezt felénk.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... lucullus.blog.hu/2014/04/03/tizfogaso...

sponsored links

Keres?s