Trófea Grill Étterem ? Füstös pizza (38cm)

2017-04-19

sponsored links

A húsvéti sonka tojás és a rengeteg házi koszt után az ember szinte kívánja a junk foodot, így ma is ez a kategória lesz terítéken. A Trófea Grill inkább az all you can eatrõl híres, de ha szeretjük a fõztjüket, akkor rendelni is van lehetõségünk és az étlapon az említett kategória egyik legkedveltebb eleme a pizza is számos változatban megtalálható. Mi is többször megfordultunk már a város több Trófea éttermében is, de a pizzájukat eddig csupán egyszer, még 2013 végén teszteltük. Akkor az újbudai étterem szerepelt jól a tesztünkön, most a Király utcai különítmény házhoz szállítását teszteltük.

Elsõ körben meg kellett hozni a döntést, hogy a nagyjából 30 féle pizza közül, melyik variáció kerüljön az asztalra. Az étlapon a legegyszerûbb pizzától a tengeri szerkentyûkkel szerelt csodapizzáig minden megtalálható. Az egyedi méretû (38 cm) pizzák közül a választás, egy lazaccal is megbolondított, de mégis magyaros ízvilágúnak ígérkezõ pizzára esett.

Füstös pizza (38 cm)

paradicsomszósz, mozzarella sajt, füstölt tarja, gomba, lazac, tükörtojás, füstöt sajt, oregánó

A pizzánál, nekem mindig fontos az elsõ benyomás, így a várva várt doboz pattintás után alaposan szemügyre is vettem a Füstöst. A dobozon a szokásos agancs, és minden infó, aminek hasznát vesszük, ha az éhenhalás szélén internetmentes környezetbe kerülnénk. A pizza 99,9%-ban kitölti a dobozt és rogyásig van az ígért feltétekkel. Elsõ és második ránézésre is azt tudom mondani, hogy sem a lazaccal, sem a tarjával nem spóroltak, igazi feltét gazdag pizza érkezett.

füstös 38 cm

Mivel a látvány nem tántorított el a pizza elfogyasztásától neki is estem. A tésztába haraptam elõször, nem volt tömör, kellemes szerkezetû levegõs változattal dolgoznak. A paradicsomos alaptól, a pizza elég szaftos, amit tovább fokoz a rengeteg sajt. A füstös ízt garantálj a tarja és persze a füstölt sajt. A gomba puha, kis szeletekben van a pizzán. A füstösség és a gomba mellett a lazac íze a meghatározó. A kis lazac kockák nem száradtak ki, pont elég idõt töltöttek a melegben.

lazac és tarja

A forma is az íz rendben van, nézzük az árat és hogy mennyi idõt kellett várnom az ebédre. Nem is nagyon kertelnék, a 38 centiméteres pizza ára 2500 forint. Ezért rengeteg feltét, köztük lazac jár egy teljesen korrekt tésztán. A szállítási idõ meghaladta az egy órát, mondjuk csak egy-két perccel, ami még a megbocsájtható bûnök közé sorolható. Szóval összességében azt mondanám, hogy egy átlagosnál nagyobb és ízesebb pizzát kaptam, de az árral nem sikerült megbarátkoznom.

 

Esztétika

Ízvilág

Mennyiség

Ár/érték


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/trofea-grill-etterem-fu...

sponsored links

Keres?s