Torták kislányoknak

2014-04-09

sponsored links


Ismét összegyûlt néhány kisgyerekeknek készült torta képe, amiket vagy idõhiány miatt nem tudtam még Nektek megmutatni, vagy pusztán csak azért, mert nem éreztem õket igazán egyedi daraboknak. 

Van néhány téma az életemben, amikhez különösen úgy nyúlok, mintha a fogam nyúznák, ilyenek az aktuálisan divatos gyerekjátékok, vagy a fantáziátlan jármûvek ugyebár. Jó iparosmunkának tekintem hát az ilyen darabokat, amik majd elõrébb visznek arra az idõre, amikor majd a saját fantáziám szerint kell ilyesmit alkotni.



Itt van a kis Törpilla, amit nagyon szerettem, pedig olyan kis egyszerû, mégis aranyos lett szerintem. Cukorlapra festettem és 3D virágokkal körítettem, mivel csak egy picike 12 szeletes torta volt, nem bírt volna el többet, úgy éreztem.



A hercegnõkastély tipikusan egy nemszeretem feladat, különösen, ha azt nézem, hogy talán ezekbõl látni a legtöbbet az Interneten, amikor kislányoknak való tortákra kattint az ember. :) Ez egy egyszerûbb fazon, mert az ajándékba kapott hercegnõfigurákkal lett utólag kidekorálva, kellett nekik helyet hagyni. :)



Volt még egy nagyon aranyos feladat. Háziállatokat kellett megformáznom, de nem a múltkori Tanya torta mintájára. Az volt a lényeg, hogy egy szép kis egész alakos paci meg legyen rajta formázva. Azt nem tudom, hogy mennyire lett szép, mert nagyon küzdöttem vele, remélem legközelebb élethûbb lesz. Nézzétek el, eddig csak pónikkal gyakoroltam. ;)



A másik "kedves" figura Drakulaura. A vámpirrá fazonírozott Barbie-babák kora ez, amit nem is csodálok, amikor a tinihorror mûfaja is erre a témára korlátozódik manapság. :) Én egy festett verziót készítettem belõle marcipánlapra. Ehhez kaptam egy fotót létezõ tortáról, de sajnos vízjel hiányában nem tudtam felderíteni, hogy ki készítette a nagyvilágban, a lényeg, hogy nem én találtam ki. :)



És máris itt egy újabb lovacska. Egyszarvú a szentem, igazi babás, rózsaszín, nagy szemekkel. A pici lány repesett az örömtõl, mikor meglátta, úgyhogy ezáltal én is boldog vagyok. :) Sajnos a fotó elég rossz minõségû, jó nagy köd volt, így a kis kompakt gépemmel nem bírtam jobbat lõni sajna.



Ez a kis bagolykás torta keresztelõre készült egy pici lánynak és a meghívó mintázatát vittem át a tortára.


Ez a torta ismerõs lehet néhány olvasómnak, ami nem véletlen, ugyanis egy tavalyi menyasszonyi tortát fazoníroztam át kislányoknak szóló szülinapi tortává. :)


Ez a kis emeletes szintén egy remake, Myrelle leánykáinak készült legutóbbi szülinapi tortát alakítottam át emeletes változatra. A pici lány, aki kapta, állítólag ölelgette és puszilgatta a tortáját. :)) Annyira kár, hogy nem láthattam...

Nemsokára jövök a kisfiúknak készített kollekcióval. :)



Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2014/04/tor...

sponsored links

Keres?s