Tortadíszítés Magazin és Tortadíszítõ Kisokos

2014-07-31

sponsored links

Kedves Olvasóink!



Másfél évvel ezelõtt indult útnak a Tortadíszítés Magazin és Tortadíszítés Különszám.
Ezalatt az idõ alatt rengeteg nehézséggel, viszont számtalan boldog és elégedett olvasóval találkoztunk.

Rengeteg levelet kaptunk tõletek a terjesztési problémákról és az elõfizetõi késésekrõl.
Végre elérkezett az ideje, hogy mindent megreformáljunk.

MEGJELENÉSI IDÕPONTOK!
A júliusra és augusztusra tervezett újságok megjelenése így csúszik, a pontos megjelenési idõpontok augusztus elsõ felében dõlnek majd el.

ELÕFIZETÕINK!
Az elõfizetõknek aggodalomra semmi okuk, sõt! Az újságaink változnak kissé, ezzel pedig a kereskedelmi áruk is nõ, azonban, az elõfizetõk a korábbi áron kapják meg a lapot a jövõben is, sõt érdemes is lesz elõfizetni, hiszen elõfizetésben az újságok ára kedvezõbb lesz.

Ezúton is köszönöm a rengeteg elõfizetõnknek a bizalmat!

TERJESZTÉS!
A terjesztésben is elég komoly problémák merültek fel, így ezt gyökeresen reformáljuk. Sajnos elég rossz tapasztalatokat szereztem, amikor én magam végigjártam néhány üzletet és az újságot kerestem. Sok esetben simán elküldött az eladó, hogy nincs lap, de amikor nem hagytam magam, mert tudtam, hogy kint kellene lennie a polcon, akkor a pult alól, egy bezárt dobozból elõkerült mégiscsak.
Így a terjesztést is átvariáljuk, hogy valóban elérhetõ legyen a lap azokban az üzletekben, ahová a terjesztõ cég elvileg kiszállította az újságokat.

Ez elég sok munka, már egy ideje a közepébe vártunk, ezért türelmeteket és megértéseteket kérem a lapok csúszása miatt. Amíg nem rendezõdnek ezek a problémák új lapot nincs értelme forgalomba adnunk.

Viszont, sokkal modernebb, tartalmasabb lappal jelentkezünk majd, sõt, aki már elõfizetett, ne aggódjon, sokkal jobbat kap majd, mint várta!

TORTADÍSZÍTÕ KISOKOS!
Amíg az újság körül rendezõdnek a dolgok, készítjük a régen várt Tortadíszítõ Kisokos címû könyvünket.
A tortadíszítés alapjait ismerheti meg mindenki, recepteket, trükköket, rövid és hosszabb anyagokat. Haladóknak is kínálunk érdekességeket, sõt egyben összefoglaljuk mindazt, amit a Tortadíszítésrõl tudni érdemes.
Hamarosan a boltokban is a könyv, elõtte postázzuk majd a kedvezményes kuponokat, azoknak, akik ezt már várták egy korábbi akciónk után.

A Tortissimo-val (www.tortissimo.hu) kötött megállapodás szerint, náluk már elõrendelésben meg lehet majd venni a könyvet augusztus közepétõl. Kedvezményesen természetesen. Csak náluk kapható majd elõrendelésben a könyv, sõt a kedvezményes kuponokat is náluk lehet majd beváltani.

WEBOLDAL
Augusztusban elindul a vadonatúj weboldalunk is, ahogy ígértem rengeteg régi és friss anyaggal. Vadonatúj dekorációs anyagok kezdõknek és haladóknak, sok-sok torta és süteményrecept, sõt új rovatunkban "TANULJ VELÜNK SÜTNI", trükköket, és az alapokat sajátíthatja el mindenki, aki kezdõ háziasszony, illetve csak némi segítségre van szüksége.

Amíg dolgozunk, addig is keressétek jelenleg kapható újságunkat a boltokban:



Jó nyaralást kívánok nektek! (Nekünk ez idén kimarad, dolgozunk az újságokon és a könyvön.)

További szép napot mindenkinek!

Lõrincz Tímea
Tortadíszítés Magazin



Folytats a blogon ... tortadiszites.blogspot.com/2014/07/to...

sponsored links

Keres?s