Toj?slep?ny

2023-05-09

sponsored links

Gyakran felmer?l a k?rd?s, mivel v?lthatjuk ki a kenyeret ?tkez?seink sor?n, hiszen unalmas rendszeresen szendvicset enni. Ez a toj?slep?ny egy nagyon j? alternat?va, ami 31,1 g sz?nhidr?tot tartalmaz.

Hozz?val?k (szem?lyenk?nt):

  • 2-3 db toj?s
  • 4 dkg barnarizsliszt
  • kev?s magas zs?rtartalm? tejsz?n, esetleg v?zzel h?g?tva)
  • pici s?
a s?t?shez:
  • minim?lis zsirad?k a serpeny? kiken?s?hez
a tetej?re:
  • 2-3 dkg sajt a tetej?re (ez mimolette volt, de b?rmilyen sajt t?k?letes?)

A hozz?val?kat egy k?zi habver?vel ?sszekevertem, am?g a kever?s tartott, a zsirad?kot megforr?s?tottam, mejde bele?nt?ttem a massz?t ?s lass? t?zn?l s?t?ttem.
Amikor m?r sz?p sz?n? volt az alja, ?tford?tottam (egy sz?les spatul?val, lassan, hogy a m?g nem szil?rd tartalom lecsuroghasson a serpeny? alj?ba), r?reszeltem a sajtot, ?s amikor az alja is sz?p sz?n? volt, megett?k. Persze, z?lds?gekkel.


 
K?sz?n?m, ha le?rod a kapcsolatos gondolataidat a megjegyz?sek k?z? ?s k?sz?n?m, ha megosztod ezt a receptet, mert m?ni?m, hogy juttassuk el min?l t?bb emberhez, hogy az eg?szs?ges, rostd?s ?telek is lehetnek baromira finomak.


Folytats a blogon ... https://hogymegtudjuknezni.blogspot.c...

sponsored links

Keres?s