Tejszínes tepsis fátyolkrumpli

2014-12-08

sponsored links


Sokszor bajban vagyunk azzal, hogy milyen köretet is készítsünk el az ebédhez. Ha megkérdezem a családot, hogy mi legyen a hús mellé, általában azt a választ kapom, hogy krumpli. Na de milyen krumpli? Most egy különlegességet hoztam nektek, ami akár magában is megállja a helyét, nem csak köretként. 

Hozzávalók: 1/2 kg burgonya (uborka reszelõn szeletelve), só, bors, petrezselyem, 250 ml tejszín, kevés tej, 1 kis doboz tejföl, 3 gerezd fokhagyma, olíva olaj, reszelt sajt.

A burgonyát meghámozzuk, majd az uborkareszelõn fátyol vékony szeletekre vágjuk. Egy tepsit meglocsolunk némi olíva olajjal, erre öntjük a szeletelt burgonyát. Fûszerezzük. A tejfölbe elkeverjük a tejszínt és a tejet. (nem kell sok) Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk ...

Folytats a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2014/12/t...

sponsored links

Keres?s