Tejszínes gombás - lazacleves

2014-03-29

sponsored links



Hozzávalók:
20 deka lazac kockára vágva
50 dkg sampion gomba szeletekre vágva
1 nagyobb vöröshagyma kockára vágva
0,2 deci  tejszín
2 evõkanál citromlé
2 evk. olívaola
1 csokor petrezselyemzöld finomra vágva
1 evk. szárított kapor
1 db tojássárgája

Elkészítése :
A hagymákat kevés olíva olajon megfuttatom, majd hozzá rakom a gombát és együtt 10 percig pirítom
Hozzá rakom a lazacot és azonnal felöntöm annyi vízzel hogy leves sûrûséget kapjak.
Felforralom, hozzáöntöm a tejszínt, borsozom sózom és 1-2 percig fõzöm.
Leveszem a tûzrõl és és belekeverem a citromlevet, kis adagokba hogy ne kapja össze és hozzákeverem a tojássárgáját, kaprot és a petrezselymet.
Pirítós falatkákkal tálalom 

Jó étvágyat !

Folytats a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2014/03/tejszin...

sponsored links

Keres?s