Tanyasi csirke - aprólék - pörkölt vajas nokedlivel, joghurtos uborkasalátával

2014-02-15

sponsored links


Gyermekkorom óta benne van a 10 kedvenc ételem felsorolásában. 
Aktív idegenforgalmistaként, amikor évente tucatszor utaztam, hazafelé a repülõn mindig csirkepörköltrõl álmodoztam. Gyakran hívtam fel anyósomat, hogy nem fõzne-e nekem mire hazaérek.

Most fõleg aprólékból készült, ugyanis a két combját és a fél mellét tandoori csirkének készítettem el. Ez már a második tandoori csirke volt egy héten belül. 
Mivel Rebeka hétköznap a fõvárosban van az egyetemen, így hármunknak kétszeri étkezésre is elégséges egy kétkilós tanyasi csirke, amilyen ez volt.
Kicsit sokallom a Mastergood tanyasi csirke árát, ugyanis a piacon jóval olcsóbban jutok igazi kapirgálóshoz. Szeretem a Mastergood csirkét is, ízletes a húsa, és részemrõl rendben van minden szempontból, kivétel a magas ára. Most viszont akciósan (nem leértékelve J) lehetett az Intersparban hozzájutni, úgyhogy egy szép nagy példányt ki is emeltem ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s