Sült kolbászgyûrû

2015-08-02

sponsored links


Sokszor nagyon nehéz kitalálni, hogy mi kerüljön reggelire az asztalra. Van, hogy a legegyszerûbb étel is egy kis változtatással újdonság lehet. Pont így történt ez a kolbásszal is. Egyszerûen bevágtam és megsütöttem. Ki friss zöldségekkel, paradicsommal, paprikával, uborkával kérte, ki mustárral és ketchuppal. Persze a friss kenyér elmaradhatatlan. 

Hozzávalók 4 fõre:
*35 dkg baromfi lecsókolbász
*2 ek olaj

A kolbász rudak két végét egyenesre vágjuk, és arasznyi hosszúra daraboljuk.
Egy éles késsel kb. 3-4 mm vastag karéjokat vágunk rá ügyelve, hogy ne vágjuk át teljesen, de egyforma mélyek legyenek ...

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2015/08/sult-...

sponsored links

Keres?s