Sültcukkinis tészta

2014-07-07

sponsored links



Három cukkinit karikákra vágunk, serpenyõben megsütjük õket, zsiradék nélkül, ugyan így egy hagymát is. Utána a serpenyõben olajon kicsit átfuttatjuk a cukkinit és a hagymát, majd összeturmixoljuk és sózzuk, borsozzuk. Tésztára rakjuk.
Nagyon hasonlít a káposztás tésztához.

Ovicsoport:
múlt héten, nyílt nap volt az oviban, azaz a maci csoportban, mert oda fog járni Anita. Kicsit furcsa neki, kiválasztotta a napocska jelet, aztán ideiglenesen kapott csigát. Kezdett a pillangó csoportban, most össze vonva járnak kicsik-nagyok. Ma mikor mentem érte egy kétszer akkora fiúval veszekedett. 
Nyílt nap: egy ideig el volt, aztán közölte, hogy nem tetszik neki. Ez sajnos nem így mûködik, nekem sem tetszik sok minden de nem tudok ellene tenni. Konkrétan, ma úgy hoztam haza Anitát, hogy egy tányér paradicsom leves van a ruháján, át sem öltöztették, pedig van bent váltás ruha. Szóval, talán két-három gyerek kivételével mindenki ott volt, játszottak, kaptak ropit, gumicukrot, csokis kekszet, almát. Utána kimentek az udvarra. Még jó hogy nem egy ducijuci, amióta ovis rászokott az édességre. Ahányszor mentem mindig vitt valaki valami nasst. De pozitív, hogy sokszor láttam gyümölcsöt vagy zöldséget esznek az udvaron, míg várják a szülõket. Ahhoz képest, hogy nem akarták felvenni, mert nem fogja megszokni a folyamatos változásokat. Csak azt hallom hogy dicsérik, milyen ügyes, gyorsan beszokott. Az új csoportot is megszokja majd, ahhoz is idõ kell. Gondolom szolidaritásból majd mindenkivel sírni fog, vagy ahogy jobban ismerem, majd babusgatja a többieket, de ez majd meglátjuk szeptemberben.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/07/sultc...

sponsored links

Keres?s