Sült csirke répával és salátával
sponsored links
Egy gyors kalória- és szénhidrátszegény vacsoraötlet!
Hozzávalók:
1 egész, csontos csirkemell
1 fej lilahagyma
fejenként 1 szál répa
só, bors, petrezselyem, tárkony
A csirkét megmossuk, alaposan belemasszírozzuk a fûszereket és alá-köré szórjuk a felnyolcadolt hagyma darabjait. A répát zöldségpucolóval vékony szeletekre vágjuk, és a répaszalagokból kis, gubancos halmokat készítünk a csirke köré és megfûszerezzük õket. Az egész alá öntünk 2-3 dl vizet és 180 fokos sütõben kb. 1 órát sütjük. Ez körülbelül 6-8 adag lesz.
A sült répa mellé még egy gyors salátát készítettem, kígyóuborkából és paradicsomból, sóval, borssal, fehérborecettel - ez össze is ért, amíg a csirke megsült.
Elkészülési idõ: 90 perc, munkaidõ: 30 perc.
Hozzávalók:
1 egész, csontos csirkemell
1 fej lilahagyma
fejenként 1 szál répa
só, bors, petrezselyem, tárkony
A csirkét megmossuk, alaposan belemasszírozzuk a fûszereket és alá-köré szórjuk a felnyolcadolt hagyma darabjait. A répát zöldségpucolóval vékony szeletekre vágjuk, és a répaszalagokból kis, gubancos halmokat készítünk a csirke köré és megfûszerezzük õket. Az egész alá öntünk 2-3 dl vizet és 180 fokos sütõben kb. 1 órát sütjük. Ez körülbelül 6-8 adag lesz.
A sült répa mellé még egy gyors salátát készítettem, kígyóuborkából és paradicsomból, sóval, borssal, fehérborecettel - ez össze is ért, amíg a csirke megsült.
Elkészülési idõ: 90 perc, munkaidõ: 30 perc.