Sörben párolódott malackaraj

2014-07-13

sponsored links



Vettem egy szép, bõrös malackarajt, amelyet az Anyósomtól örökölt, öntött vaslábasban készítettem el,sörben párolgatva.


Hozzávalók:
  • kb 1 kg bõrös malackaraj
  • 1 kanál zsír
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • szines bors
  • fokhagyma
  • 1 doboz jófajta sör
  • köménymag
  • babérlevél
  • rozmaring



Elkészítése:
A húst megmostam, kb 1,5 cm vastagságban a bõrét bevagdostam ( én csak hosszanti irányban).
A résekbe összedarált fûszereket dörzsöltem,meg elrejtettem néhány fokhagyma darabkát is .
A forró zsírban megforgattam minden oldalát,majd a bõrõs felével felfelé helyeztem, pici vizet öntöttem alá.
A malac bõrét sörbe mártott szalonnával kenegettem sülés közben,és kicsit alá is öntögettem.
Kb 2 órát sütöttem szép pirosra, a sör, és a fûszerek nagyon jól megízesítették a húst.






Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/07/sor...

sponsored links

Keres?s