Sárgabarackos zománc

2011-08-14

sponsored links

Miután a piskótádat a kívánt krémmel megtöltötted, majd a lapokat egymásra helyezted, a torta felületét (az oldalát és a tetejét) általában vajkrémmel meg szoktuk kenni, majd erre kerül a kinyújtott fondant bevonó.

Aki nem szeretne vajkrémmel dolgozni, más lehetõség is adott a torta átkenésére. Megfelelõ lehet a sima cukorszirup, mert erre is rátapad majd a fondant, viszont jobb megoldás a sárgabarackos zománc, mert ez szépen megszárad a torta felületén, és megfogja a krémet, vagy az egyéb tölteléket is (pl gyümölcsös töltelékeket).

A sárgabarackos zománc elkészítése nagyon egyszerû.

Amire szükséged lesz:
- 250 gr sárgabaracklekvár
- 2 teáskanál citromlé

Melegíts meg a lekvárt, majd egy szûrõn jól nyomd át az egészet, majd add hozzá a ...

Folytats a blogon ... tortadiszites.blogspot.com/2011/08/sa...

sponsored links

Keres?s