Sárgabarackos zománc
sponsored links
Miután a piskótádat a kívánt krémmel megtöltötted, majd a lapokat egymásra helyezted, a torta felületét (az oldalát és a tetejét) általában vajkrémmel meg szoktuk kenni, majd erre kerül a kinyújtott fondant bevonó.
Aki nem szeretne vajkrémmel dolgozni, más lehetõség is adott a torta átkenésére. Megfelelõ lehet a sima cukorszirup, mert erre is rátapad majd a fondant, viszont jobb megoldás a sárgabarackos zománc, mert ez szépen megszárad a torta felületén, és megfogja a krémet, vagy az egyéb tölteléket is (pl gyümölcsös töltelékeket).
A sárgabarackos zománc elkészítése nagyon egyszerû.
Amire szükséged lesz:
- 250 gr sárgabaracklekvár
- 2 teáskanál citromlé
Melegíts meg a lekvárt, majd egy szûrõn jól nyomd át az egészet, majd add hozzá a ...
Aki nem szeretne vajkrémmel dolgozni, más lehetõség is adott a torta átkenésére. Megfelelõ lehet a sima cukorszirup, mert erre is rátapad majd a fondant, viszont jobb megoldás a sárgabarackos zománc, mert ez szépen megszárad a torta felületén, és megfogja a krémet, vagy az egyéb tölteléket is (pl gyümölcsös töltelékeket).
A sárgabarackos zománc elkészítése nagyon egyszerû.
Amire szükséged lesz:
- 250 gr sárgabaracklekvár
- 2 teáskanál citromlé
Melegíts meg a lekvárt, majd egy szûrõn jól nyomd át az egészet, majd add hozzá a ...