Sárgabarack krémleves málnával

2014-07-01

sponsored links

Tavaly a diplomaosztóm alkalmából tartott családi ebéden ez volt az egyik leves. 10 perc alatt elkészíthetõ, nagyon egyszerû, de szépen tálalható és az édes levest nagyon jól feldobják a savanykásabb málnaszemek. Bátran próbáljátok ki, itt a szezon! :)

50 dkg sárgabarack
2 evõkanál cukor
1 teáskanál citromlé
1 kávéskanál õrölt fahéj
1 csipet õrölt szegfûszeg
1 marék málna

A kimagozott gyümölcsöt felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi és addig forraljuk, amíg a barack teljesen puhává válik, szétomlik. Összeturmixoljuk, hûtõbe tesszük és tálaláskor pár szem málnával és a gyümölcs levével díszítjük.


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/SzvaBlogja/~3...

sponsored links

Keres?s