Szülinapi vacsorám - Tanyasi töltött borda

2014-06-02

sponsored links


Ahogy az elõzõ bejegyzésemben már megírtam, tegnap volt a szülinapom. Ebbõl az alkalomból csak ünnepi vacsorát készítettem, mert Legnagyobbikomék csak este tudtak átjönni. Ebédre egyszerû sült virslit és debrecenit ettünk - reggelire azért még gyümölcsöt - epret ettünk :).
Már tegnapelõtt este megkezdtük az ünneplést, koktéloztunk és nagyon-nagyon sokat nevettünk. Nem is emlékszem rá, mikor nevettem ennyit és ilyen jót az elmúlt idõkben. Úgy tûnik a szülinapom elõtti napon még nem feszélyez annyira a szülinap gondolata, hiszt nagyon el tudtam lazulni - bár ebben segítségemre volt néhány pohár koktél is :). Tegnap este meg ideges voltam, azon aggódtam, hogy mikor jönnek már,  - mert attól féltem minden frissensült megdermed és vacak lesz.
A múltkor a szegedi La Rosa Pizzéria&Étterembõl rendeltünk vacsorát, amikor Legkisebbikem szülinapja és Anyák napja volt egy napon. Akkor mindenkinek ízlett az onnan rendelt Tanyasi töltött borda, hát megpróbáltam azt rekonstruálni a tegnapi vacsorán. A gyerekek szerint az enyém finomabb volt, (- mernének csak mást mondani :D!!), dehát igyekeztem is - megnéztem ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2014/06/szulinapi...

sponsored links

Keres?s