Szülinap ? Zsuzsa és Józsi szösszenete :-) 5 éve paleozók

2014-07-15

sponsored links

zsuzsaésjózsi

Hogyan lettünk 5 lépésben PALEO SOKK?

Ez a sokk terápia amirõl írok, mellékhatásoktól mentes, mûködik és hosszútávú, pozitív eredményeket biztosít; és nem kell felkeresni kezelõorvosát gyógyszerészét … Lehet, hogy még sokáig!

Az elsõ lépés volt az életérzés: jóval 50 felett semmi sem úgy mûködik, mint jóval 30 alatt.

A második lépés a folytatólagosan és üzemszerûen, elõre megfontolt szándékkal, a kulináris élvezetek mértéktelen hajhászása. Finom tud lenni a tarhonya, a tészta, a sütike, a tejtermékek és a friss cipó. Az emberfia általában a fele királyságát képes odaadni egy jó csülkös bablevesért, tejföl szórattal gazdagon díszítve, amely mellé természetesen friss, ropogós sercli jár. A mákostésztáról most nem beszéltem. Az emberlánya pedig elkárhozik egy csokis költeményért, vagy más csábító édes élményért.

A harmadik, legfontosabb történés: találkozás Szendi Gábor publikációival, annak figyelmes tanulmányozása, megértése, szembesülés azzal, ami tovább már nem mûködhet, aminek másképp kell történnie.

A negyedik a felismerés: így tovább nem mehet!

A lemondás kedvenceinkrõl azonban csak látszólagos, hiszen új kedvenceket, ínyencségeket és barátokat fedeztünk fel, melyek viszont a javunkat szolgálják! Zöldségek, egyes gyümölcsök, finom pecsenyék életünk, mindennapjaink részévé váltak.

Az ötödik lépés megint az életérzés, a megváltozott életérzés!

Jóval 50 felett minden úgy mûködik, mint jóval ? no nem 30, hanem ? jóval 50 alatt!

Így történt :-D


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23255

sponsored links

Keres?s