Színváltó körömlakk

2013-05-20

sponsored links

Az utolsó bejegyzésem az amerikai palacsintáról szólt. Ez nem véletlen, hiszen ahogy akkor is írtam, Amerikában jártunk. Tervezem, hogy 1-2 fotomontázst felteszek a blogra is, ha elkszülök vele, noha a blog témájába nem nagyon illik bele...
Elõtte viszont egy körömlakkot szerettem volna megmutatni, amit Key West-en vettem, a Del Sol nevû üzletben. Ebben a boltban minden színváltós. Pólók, szatyrok, karkötõk, napszemüvegek, papucsok, sõt, még a körömlakkok is. Nekem nagyon tetszett, vettünk is pár cuccot. A színváltás egyébként nem a hõmérséklettõl függ, hanem UV sugárzásra indul be.
 
A körömlakkom egy enyhén rózsaszín, már-már áttetszõ körömlakk. UV sugrzásra pinkes-pirosas színre változik. Sajnos 1 réteg kevés lenne belõle, legalább 3 réteg kell a teljes fedéshez. Én viszont nem akarom ilyen gyorsan elfogyasztani, így kitaláltam a tutit. 1 réteg lakkra rákentem 1 réteg (Essence - Holo topping please) csillámos réteget. A színváltás így is érvényesül, ráadásul nekem így jobban is tetszik.
Na jó, tudom, hogy ennek semmi köze a fõzéshez, de azért szerettem volna megmutatni.  
  
 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... gablili.blog.hu/2013/05/20/szinvalto_...

sponsored links

Keres?s