Szilvás tészta mogyorós morzsával

2014-02-01

sponsored links


Ritkán eszünk tésztás ételeket, a krumplis, zöldséges, rizses ételek jobban fogynak. Most viszont - egy régi recept alapján - nagyon finom szilvadzsemes-morzsás tésztát sikerült készíteni, mindannyian nagyon szerettük. A házi dzsem vörösborral van megbolondítva, illetve az egészet megkoronázza egy fincsi mogyorós-szezámmagos morzsa. Frissen készítve és fogyasztva az igazi, sok sikert hozzá! A recept megjelent a Kifõztük Magazin februári számában is.

Hozzávalók:
  • 30 dkg durum bordázott kagylótészta
  • 1 rúd fahéj
  • 5 szem szegfûszeg
  • 2 evõkanál só
  • 1 teáskanál olaj
  • 1 kis üveg szilvadzsem
  • 1,5 dl portói bor ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2014/02/szilvas-t...

sponsored links

Keres?s