Szilveszteri elõkészületek, új évi jókívánságok, kívánságok. Boldog Új Évet Kívánok!

2011-12-31

sponsored links


Igyekeztem az elmúlt idõszakban még aktívabb lenni, az elmúlt másfél évben bemutatott több száz - körülbelül 600 - receptembõl néhányat összeválogatni az ünnepi idõszakra.

Álmodni sem mertem volna arról, hogy ekkora népszerûségnek örvendhetnek majd ezek a receptek. Úgyhogy nem volt hiábavaló a kezdeményezésem.

Igaz, néhány elõre betervezett fejezet már nem került szerkesztésre, hiszen a karácsony kizárólag a családom körében és nem munkával telt, illetve a téli szünetben is csak korán reggel és késõ este engedtem a munka csábításának, bármennyire is szenvedélyem és lételemem ez. Minden idõmet a gyermekeimmel töltöttem, de szerencsére többnyire mind így vagyunk ezzel.

Úgyhogy más nem maradt hátra erre az évre, mint a szilveszteri elõkészületek,a  jókívánságok és kívánságok megfogalmazása.

Ahogyan a karácsonyi menüt is egyszerûre terveztem - halászlé, egyben libasült és libamáj, sült alma, párolt lilakáposzta, ludaskása, libazsíros francia krumplipüré - úgy az új évi menüt sem bonyolítom túl.
Lencseleves készül, ami a család elsõszámú kedvence nem csak új évkor, de a teljes téli idõszakban. A szokásos módon készül, ahogyan itt leírtam.
Most füstölt sertésnyelv és füstölt sertésfej fõzõlevébõl. A füstölteken kívül pirított mangalica kolbász kerül még ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s